Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang

Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang

Kampungstay Desa Murni menawarkan penginapan bercirikan rumah kampung moden dan tradisional. Suasana damai, masakan sedap pasti memukau. Dapatkan semua maklmat terbaik mengenai Malaysia seperti hutan, taman negara, pantai dan pulau peranginan yang cantik serta kemodenan bandaraya Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Penang serta banyak lagi. Kami juga menyediakan resipi dan tempat makan terbaik untuk anda menjamu selera. Jom kita jalan-jalan di Malaysia, tanahair tercinta!

Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang Summary

  • Attraction: Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang
  • Location: Pahang Malaysia
  • Attraction Type: Homestay in Malaysia

Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang from Facebook

Kampungstay Desa Murni menawarkan penginapan bercirikan rumah moden dan tradisional berkonsepkan suasana kampung. Suasana yang damai, masakan yang pasti memukau dan memastikan anda terasa bagai di kampung halaman.

Sedikit info mengenai Kampungstay Desa Murni; – Senarai harga rumah & bilik @Kampungstay Desa Murni Bilik bermula Deluxe queen RM140-RM165 Family room RM180 (Tertakluk atas kekosongan kerana kami lebih kepada sewaan rumah, sewaan bilik hanya di buka utk hari2 biasa).

Kampungstay Desa Murni from Blog

Kampungstay Desa Murni Temerloh Pahang merupakan sebuah destinasi percutian yang terletak di dalam daerah Temerloh, Pahang. Jarak perjalanan hanya mengambil masa selama 15 minit setelah susur keluar tol Temerloh. Desa Murni menawarkan sebuah percutian yang menyenangkan minda. Struktur rumah yang dibina berasakan rumah kampung yang dimodenkan. tempat ini amat sesuai untuk pengunjng yang ingin merasai pengalaman berada di kampung. Pengunjung juga dapat menikmati masakan gulai ikan patin tempoyak yang menjadi identiti daerah Temerloh.

Jadi kepada pengunjung-pengunjung yang ingin merasai sendiri suasana berada di kampung, Kampungstay Desa Murni adalah pilihan terbaik anda. Anda pasti akan pulang dengan rasa gembira dengan pengalaman yang amat berharga yang anda nikmati di sini. – Terbaik ! Homestay in Temerloh.

*Source: facebook.com, klustertemerloh.blogspot.com

Hashtag / Keywords

Rumah Moden 1 – RM650 4 bilik berkatil Queen size beserta attached bathroom Kemudahan wifi, aircond, astro, ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 8 orang Kapasiti max. rumah 15 orang.

Rumah Moden 2 – RM700 4 bilik berkatil 2 King size setiap bilik beserta attached bathroom Kemudahan wifi, aircond, astro, ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 16 orang Kapasiti max. rumah 25 orang Rumah tradisional 3 – RM650 5 bilik attached bathroom, 3 bilik twin dan 2 bilik Queen. Semua bilik attached bathroom.

Kampungstay ini juga menawarkan aktivit berbasikal di kawasan kampung dengan harga yang berpatutan. Tempat ini juga sesuai untuk program hari keluarga, majlis formal dan bukan formal dan pelbagai program yang lain. Selain itu, ia juga menawarkan aktiviti memancing, mengecat batik di samping kemudahan-kemudahan seperti wi-fi, kolam renang, taman permainan kanak-kanak dan tempat letak kenderaaan. Tempat ini juga menawarkan penjagaan kesihatan seperti spa, sauna dan bekam.

Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang Reviews

Customer Reviews about Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang

Kampungstay Desa Murni

Homestay in Temerloh Terbaik Ok. Betul-betul macam balik kampung. Rumah 3 sangat luas. Setiap bilik tidur ada bilik air sendiri. 1 bilik air di dapur. Rumah juga sangat bersih. Pekerja mesra. Ubat nyamuk disediakan. Nak main pingpong dan basikal ada (Rm10/jam). Kitchenware disediakan. Yang tidak okay: Mungkin perlu diperbaiki dari segi landskap untuk lebih menarik. Laluan tepi kolam agak licin. Tandas ada yang tidak boleh flush. Tapi still bersih.

Farhana AG

facebook.com

Kampungstay Desa Murni

One of the best homestays in Temerloh Pahang. Beautiful place, comfortable room & 3layer swimming pool

Norul Emelia Emy

facebook.com

Contact Kampungstay Desa Murni Best Homestay in Temerloh Pahang

Lot 1674, Jalan Homestay, Desa Murni Sanggang,
28020 Temerloh, Pahang
Telephone: 09-2847949/ Hafiz 0199859070

error: