kampungstay desa murni homestay

kampungstay desa murni

Kampungstay Desa Murni
| 3 Best Homestay in Temerloh Pahang

Get Information for Kampungstay Desa Murni menawarkan penginapan bercirikan rumah kampung moden dan tradisional. Suasana damai, masakan sedap pasti memukau from various resources

Kampungstay Desa Murni | 3 Best Homestay in Temerloh Pahang from Official

kampungstay desa murni
Kampungstay Desa Murni menawarkan penginapan bercirikan rumah kampung moden dan tradisional. Suasana damai, masakan sedap pasti memukau.
kampungstay desa murni
facebook.com
kampungstaydesamurni/

Homestay in Temerloh Pahang : Kampungstay Desa Murni

Kampungstay Desa Murni menawarkan penginapan bercirikan rumah moden dan tradisional berkonsepkan suasana kampung. Suasana yang damai, masakan yang pasti memukau dan memastikan anda terasa bagai di kampung halaman.

Sedikit info mengenai Kampungstay Desa Murni;- Senarai harga rumah & bilik @Kampungstay Desa Murni Bilik bermula Deluxe queen RM140-RM165 Family room RM180 (Tertakluk atas kekosongan kerana kami lebih kepada sewaan rumah, sewaan bilik hanya di buka utk hari2 biasa)

Jenis Homestay di Kampungstay Desa Murni Temerloh Pahang

Rumah Moden 1 – RM650 4 bilik berkatil Queen size beserta attached bathroom Kemudahan wifi, aircond, astro, ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 8 orang Kapasiti max. rumah 15 orang.

Rumah Moden 2 – RM700 4 bilik berkatil 2 King size setiap bilik beserta attached bathroom Kemudahan wifi, aircond, astro, ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 16 orang Kapasiti max. rumah 25 orang Rumah tradisional 3 – RM650 5 bilik attached bathroom, 3 bilik twin dan 2 bilik Queen. Semua bilik attached bathroom.

Kemudahan di Homestay Kampungstay Desa Murni

Kemudahan wifi, aircond, astro, ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 10 orang Kapasiti max. rumah 15 orang Rumah tradisional 4 – RM450 5 bilik, 2 bilik single, 2 bilik queen dan 1 twin. 3 bilik air.

Kemudahan wifi, aircond, astro(njoi), ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 8 orang Kapasiti max. rumah 12 orang Rumah tradisional 5 – RM350 3 bilik, 1 bilik twin dan 2 bilik queen. 2 bilik air.

Kemudahan wifi, aircond, ruang tamu astro(njoi), Kapasiti katil 6 orang Kapasiti max. rumah 8 orang Rumah tradisional 6 – RM550 5 bilik, 3 bilik berkatil queen dan 2 bilik twin. 5 bilik air.

Kemudahan wifi, aircond, astro(njoi), ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 10 orang Kapasiti max. rumah 15 orang Rumah tradisional 7 – RM600 5 bilik, 4 bilik berkatil queen dan 1 bilik twin. 5 bilik air.

Kemudahan wifi, aircond, astro (njoi), ruang tamu dan dapur Kapasiti katil 11 orang Kapasiti max. rumah 15 orang Kampungstay Cabin 1 Queen bed dan 2 single bed attached bathroom.

Kemudahan aircond, astro (njoi), ruang solat dan dapur (coffee table) Kapasiti 4 orang (RM250) Kapasiti max. 6 orang (RM300) termasuk extra bed Kami juga turut menawarkan pakej2 utk family day dan program2 seminar. Dewan seminar turut disediakan bagi program sekolah, seminar dan juga lain-lain.

Contact Kampungstay Desa Murni – Homestay in Temerloh Pahang

Daftar masuk jam 2.00pm Daftar keluar jam 12.00pm Tempahan boleh hubungi Kaunter 09-2847949 Hafiz 0199859070 (8.30am – 5.00pm)

Kampungstay Desa Murni from Blog

kampungstay desa murni
Kampungstay Desa Murni merupakan sebuah destinasi percutian yang terletak di dalam daerah Temerloh, Pahang. Jarak perjalanan hanya mengambil masa selama 15 minit setelah susur keluar tol Temerloh.
kampungstay desa murni
klustertemerloh.blogspot.com
p/blog-page.html

KAMPUNGSTAY DESA MURNI TEMERLOH PAHANG

Kampungstay Desa Murni Temerloh Pahang merupakan sebuah destinasi percutian yang terletak di dalam daerah Temerloh, Pahang. Jarak perjalanan hanya mengambil masa selama 15 minit setelah susur keluar tol Temerloh.

Desa Murni menawarkan sebuah percutian yang menyenangkan minda. Struktur rumah yang dibina berasakan rumah kampung yang dimodenkan. tempat ini amat sesuai untuk pengunjng yang ingin merasai pengalaman berada di kampung. Pengunjung juga dapat menikmati masakan gulai ikan patin tempoyak yang menjadi identiti daerah Temerloh. – Homestay in Temerloh

Kampungstay ini juga menawarkan aktivit berbasikal di kawasan kampung dengan harga yang berpatutan. Tempat ini juga sesuai untuk program hari keluarga, majlis formal dan bukan formal dan pelbagai program yang lain.

Selain itu, ia juga menawarkan aktiviti memancing,mengecat batik di samping kemudahan-kemudahan seperti wi-fi, kolam renang, taman permainan kanak-kanak dan tempat letak kenderaaan. Tempat ini juga menawarkan penjagaan kesihatan seperti spa, sauna dan bekam.

Jadi kepada pengunjung-pengunjung yang ingin merasai sendiri suasana berada di kampung, Kampungstay Desa Murni adalah pilihan terbaik anda. Anda pasti akan pulang dengan rasa gembira dengan pengalaman yang amat berharga yang anda nikmati di sini. – Terbaik ! Homestay in Temerloh.

Kampungstay Desa murni Temerloh Pahang Review

Customers reviews on Homestay in Temerloh Pahang

Kampungstay Desa Murni

Homestay in Temerloh Terbaik Ok. Betul-betul macam balik kampung. � Rumah 3 sangat luas. Setiap bilik tidur ada bilik air sendiri. 1 bilik air di dapur. Rumah juga sangat bersih. Pekerja mesra. Ubat nyamuk disediakan. Nak main pingpong & basikal ada (Rm10/jam). Kitchenware disediakan.

Yang tak ok: Mungkin perlu diperbaiki dari segi lanskap untuk lebih menarik. Laluan tepi kolam agak licin. Tandas ada yang tak boleh flush. Tapi still bersih, dun wori �.

Farhana AG

facebook.com/kampungstaydesamurni/reviews/?ref=page_internal

Kampungstay Desa Murni

One of the best homestay in Temerloh Pahang. Beautiful place, comfortable room & 3layer swimming pool

Norul Emelia Emy

facebook.com/kampungstaydesamurni/reviews/?ref=page_internal

Contact Kampungstay Desa Murni

09-2847949
Hafiz 0199859070

Lot 1674, Jalan Homestay, Desa Murni Sanggang, 28020 Temerloh, Pahang

Personal Loan bank and cooperative

Apply latest promotion for personal loan. Financing with local banks and cooperatives with competitive rates. Act now and we will keep in touch with you as soon as possible. Moratorium loan during Covid-19 Pandemic Outbreak. I-Lestari and Bantuan Prihatin Malaysia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: