mini cameron highlands garden genting highlands

Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands

7 Best Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

Get Information for Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands is located at GohTong Jaya roundabout. If you missed the real Cameron Highlands, then this is the place from various resources

7 Best Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang from Facebook

Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands
Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands
Uncovered at the foot of Genting Highlands, Gohtong Gardens is an agro-edu leisure farm where visitors can enjoy fresh produce at the source and experience insights to natural organic products from the growers themselves. Standing on 6 acres of Genting's
Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands
facebook.com
/minicameronhighlands/

About Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands Pahang

Uncovered at the foot of Genting Highlands, Gohtong Gardens is an agro-edu leisure farm where visitors can enjoy fresh produce at the source and experience insights to natural organic products from the growers themselves. Standing on 6 acres of Genting’s

Mini Cameron Highalnds Garden Genting Highlands Facebook Posts

Looking for farm fresh super sweet corn.. ? Visit us today to self pick home grown strawberry and vegetables and freshest fruits home.

Double happiness. Giant Mandarin. !! In here fruit stall. 大吉大粒

Giant Mandarin. !! In here fruit stall. 大吉大利 。

Superbike welcome take rest at here. Fruit juice and fresh vege to home..

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang from Blogspot

MIni Cameron Highlands Garden Genting Highlands
MIni Cameron Highlands Garden Genting Highlands
Sebut jer Cameron Highlands semua orang tahu kat mana. Tapi Mini Cameron Highlands nie terletak di Genting Highlands, Pahang. Sape2 yang nak ke Genting Highlands pasti akan nampak tempat nie sebelah kanan masa on the way naik ke atas. Kalau nak pergi sini, kena u turn lah kat bulatan Genting.
MIni Cameron Highlands Garden Genting Highlands
kamidahsampaisini.blogspot.com/
/2014/12/mini-cameron-highlands.html

Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands Pahang

Bila pergi?

6 Dec 2014. Bila lalu kat sini on the way balik kampung… Teringin nak singgah. Akhirnya sampai jugak kat sini.

Kat mane tu?

Sebut jer Cameron Highlands semua orang tahu kat mana. Tapi Mini Cameron Highlands nie terletak di Genting Highlands, Pahang. Sape2 yang nak ke Genting Highlands pasti akan nampak tempat nie sebelah kanan masa on the way naik ke atas. Kalau nak pergi sini, kena u turn lah kat bulatan Genting.

Berapa kena bayar?

Masuk free jer. Yang kena bayar bila nak beli barang2, sayur-sayuran atau buah-buahan yang dijual di sana.

Ada apa kat Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands Pahang?

Sebut jer Cameron Highlands mesti dah tergambar ladang2 teh, sayuran dan buah strawberi. Tempat ini unit sikit. Dalam bangunan kat belakang tugu sayuran tu terdapat lukisan atau gambar trademark semua negeri seluruh Malaysia. Kiranya kalau dah sampai sini macam dah pergi seluruh Malaysia.

Kita boleh bergambar sakan kat sini. Gambar pun nampak real. Setelah puas bergambar bolehlah membeli barangan yang dijual di sini seperti teh, cenderamata dan sebagainya. Di sebelah luar terdapat kebun sayuran, ladang cendawan, buah-buahan dan yang paling utama ialah kebun strawberi. Sayuran dan buah-buahan segar ada dijual di sini. Dah macam pasar di tepi kebun. Pengunjung boleh juga memetik buah2 strawberi. Tapi kena bayarlah.

Best ke tak best?

Tempat nie bukanlah besar sangat macam Cameron Highlands yang sebenar. Nama pun mini kan. Nak pergi Cameron Highlands jauh. Pergi sini dekat jer. Ingatkan memang macam Cameron Highlands. Tapi memang berbeza. Kat sini terdapat gambar trademark seluruh negeri di Malaysia. Rasa macam dah melawat seluruh Malaysia dah. Best bergambar kat sini. Kat sebelah luar dapat tengok kebun sayuran dengan lebih dekat. Cuma ladang teh jer tak nampak.

Kawasannya taklah sejuk sangat. Mungkin sebab kami sampai kat sini tenghari. Sebelum beredar ada jugalah beli sayuran segar kat sini. Best!

Customers reviews on Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

What people say about Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang?​

Bintang Kesukaan :
5/5
Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

Mini Cameron Genting highlands

Salah satu tempat yang OK untuk Di kunjungi Terutama Kalo kita nginep di Swiss Garden Hotel Genting salah satunya Disini guys. Deket dengan hotel Soalnya Dan gratis ga Ada biaya masuknya.

Cerita Riki
youtube.com/watch?v=WWkL3XMZ0rM
Bintang Kesukaan :
4/5
Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

We bought fresh veggies at Genting Highland from a place call Mini Cameron Highland.

Victor Tan
.youtube.com/watch?v=6_UXZBVhNIw

Contact Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

03-6136 6866

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang, 69000 Genting Highlands, Pahang

Personal Loan bank and cooperative

Apply latest promotion for personal loan. Financing with local banks and cooperatives with competitive rates. Act now and we will keep in touch with you as soon as possible. Moratorium loan during Covid-19 Pandemic Outbreak. I-Lestari and Bantuan Prihatin Malaysia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: