pantai sepat kuantan pahang

Pantai Sepat Beach | 5 Best Beaches in Kuantan

Get Information for Pantai Sepat Beach | 5 Best Beaches in Kuantan. Activities like fishing, camping, visit Tanjung Sepat, Village stay at Sepat Beach Resort and more from various resources

Pantai Sepat / Sepat Beach Kuantan Pahang

pantai sepat
When you reach Tanjung Sepat village, you will find that the place is serene and tranquil, a typical Malay fishing village. The houses are far between each other, separated by coconut trees and woods. Fishing boats can be seen far out in the sea and some boats tied along the beach.
pantai sepat
pahangtourism.org.my
Pantai Sepat / Sepat Beach

About Pantai Sepat / Sepat Beach

Just 10 kilometers south of Kuantan is Sepat Beach, a stretch of over 10 kilometers of white sandy beach that is poised to develop into a major weekend destination. A popular spot among campers, the beach is set amidst traditional fishing villages.

Along the beach, you can see monkeys picking coconuts on the trees. It is common for villagers to use their monkeys to pick coconuts. Usually, monkeys are trained for weeks to help their owner with this little task.

When you reach Tanjung Sepat village, you will find that the place is serene and tranquil, a typical Malay fishing village. The houses are far between each other, separated by coconut trees and woods. Fishing boats can be seen far out in the sea and some boats tied along the beach.

Activities you can do in Sepat Beach

Activities : Fishing, Gardening, Camping, Playing Kite

Homestay Program ( 019 – 918 5127 )

Pantai Sepat (Sepat Beach) Kuantan from Blog

pantai sepat
Pantai Sepat is a straight stretch of sand and sea in Kuantan. It's a lovely beach located by the roadside at the Tanjung Lumpur side of Kuantan. Travelling over the bridge to Tanjung Lumpur, drive straight past the Yayasan Pahang building. The next left turn at a junction is the road to take you past Sungai Soi. A few more kilometres and the beach will materialise on your left-hand side.
pantai sepat
duncaninkuantan.blogspot.com
2012/08/pantai-sepat-sepat-beach-kuantan.html

Pantai Sepat is a straight stretch of sand and sea in Kuantan. It’s a lovely beach located by the roadside at the Tanjung Lumpur side of Kuantan. Travelling over the bridge to Tanjung Lumpur, drive straight past the Yayasan Pahang building. The next left turn at a junction is the road to take you past Sungai Soi. A few more kilometres and the beach will materialise on your left-hand side.

sepat beach
Little purple flowers run from the grass onto the Sepat Beach

Pantai Sepat is literally by the roadside. It sits in jungle-type land with many old wooden houses in the vicinity and herds of cows grazing on the grass or taking a lie down under a shady tree. Young boys on bicycles cycled on the wrong side of the road in front of our car.

Sepat Village House by the Beach from Official

sepat beach village by the beach
Sepat Village House by the Beach offering a sun terrace and a private beach area, Sepat Village House by the Beach is located in Kampung Sungai Dua. Free WiFi is offered throughout the property and free private parking is available on site.
sepat beach village by the beach
sepat-village-house-by-the-beach-my.book.direct

Sepat Village House by the Beach

Offering a sun terrace and a private beach area, Sepat Village House by the Beach is located in Kampung Sungai Dua. Free WiFi is offered throughout the property and free private parking is available on site.

All rooms are fitted with a private bathroom.

There is a shared kitchen at the property.

Amenities Most popular facilities in Sepat Village House by the Beach

  • Free WiFi
  • Free parking
  • Family rooms
  • Airport shuttle
  • Non-smoking rooms
  • BBQ facilities
  • Sun deck
  • BBQ facilities
  • Terrace
  • Garden

Shared kitchen

Pets are not allowed.

  • Bikes available (free)
  • Private beach area
  • Cycling
  • Canoeing
  • Fishing

WiFi is available in all areas and is free of charge.

Free private parking is available on site (reservation is not needed).

  • Shared lounge/TV area
  • Airport shuttle (additional charge)
  • Shuttle service (additional charge)
  • Express check-in/out
  • Airport shuttle

WiFi in all areas
Air conditioning
Family rooms
Facilities for disabled guests
Non-smoking rooms

sepat village house by the beach
Sepat Village House by the Beach

Dining in Sepat Village House by the Beach

RESTAURANT

D Western & Chinese Cuisine
Perkampungan Kempadang Perdana 2, 26060 Kuantan, Pahang, Malaysia

6.10 mi from property

CAFE

Wwi Ent
Lorong Kempadang Makmur 3, Taman Kempadang Makmur, 26060 Kuantan, Pahang, Malaysia

6.20 mi from property

LODGING

Homestay de Pantai Sepat
Jalan Kampung Kuala Penor, Kampung Kuala Penur, 26060 Kuantan, Pahang, Malaysia


0.39 mi from property

Contact Sepat Village House by the Beach

+60133491130
haqim.nawawi@gmail.com
Kampung Kuala Penur, Kuantan
26060 Kuantan
Malaysia

Perjalanan Hari Raya Ketiga Ke Kuantan Pahang

pantai sepat
Pokok-pokok unik di Pantai Sepat. I wonder kenapa pokok-pokok ni semua condong ke arah darat? Adakah sebab tiupan angin yang kuat dan berterusan? Ada kami nampak pokok-pokok condong masa bercuti ke New Zealand dan sebabnya kerana ditiup angin.
pantai sepat
agarakutidaklupa.blogspot.com
2019/09/kuantan-day-03-part-01-pantai-sepat.html

Destinasi Pantai Sepat Kuantan Pahang

KUANTAN – DAY 03 – PART 01 – PANTAI SEPAT

Baik, saya sambung cerita program jalan-jalan saya pada hari ketiga di Kuantan.

Apa-apa pun sarapan dulu. Breakfast extra sikit sebab plan nak jalan-jalan sampai petang… hehe. Isteri pergi kerja, saya dibawa En Badrul, the Grab Car driver I met semalam yang bersetuju nak bawa saya jalan-jalan hari ni.

Lepas bincang serba sedikit dengan En. Badrul tentang program jalan-jalan saya pagi itu, kami pun menuju ke destinasi pertama iaitu Pantai Sepat. Jadi kalau semalam program jalan-jalan hari kedua saya ke utara Kuantan, pada hari ini ke selatan pula, specifically ke bandar Pekan.

Passed Tenun Pahang Diraja which kami akan singgah on the way balik ke bandar Kuantan nanti.

Melalui kawasan perkampungan seperti Kampung Derhaka, Kampung Kempadang, Kampung Rhu Bongkok dan Kampung Sungai Dua.

Destinasi Pantai Sepat / Sepat Beach Part 2

Ok dah sampai ke Pantai Sepat. Tak jauh, cuma about 15 km dari Mega View hotel or about 20 minutes drive ikut Jalan Tanjung Lumpur.

Sebenarnya saya pernah ke pantai ini pada 2015 masa program jalan-jalan Pantai Timur saya. Since dah memang on the way, maka saya singgah la. Ada satu lagi sebab kenapa saya singgah. I’ll tell shortly.

Pokok-pokok unik di Pantai Sepat. I wonder kenapa pokok-pokok ni semua condong ke arah darat? Adakah sebab tiupan angin yang kuat dan berterusan? Ada kami nampak pokok-pokok condong masa bercuti ke New Zealand dan sebabnya kerana ditiup angin.

pantai sepat
pokok condong-condong di Pantai Sepat

En. Badrul turut sama jalan di pantai ni. Saya prefer begitu sebab saya rasa tak nice la kalau dia cuma tunggu je saya di kereta.

Ada la nak dekat setengah jam juga kami di pantai. Saya pun ajak En. Badrul beredar tapi saya minta dia berhenti di satu spot dulu di depan sana sebelum ke Bandar Pekan.

Saya suka suasana banyak pokok kelapa di kawasan Pantai Sepat ni.

Tu papan iklan The Saddle Resort & Riding Center. So sesiapa yang berminat nak mengunggang kuda bolehlah ke resort tu.

Tenang je drive di sini. Jalannya lengang. Jangan drive laju, windows down and enjoy the scenery.

Customers reviews on Pantai Sepat / Sepat Beach Kuantan Pahang

What people say about Pantai Sepat / Sepat Beach Kuantan?​

Bintang Kesukaan :
5/5
Pantai Sepat

Pantai Terbaik di Kuantan

Jom singgah ke pantai sepat. Untuk mandi manda pun boleh. Airnya cantik sesuai untuk picnic seisi keluarga.

Mohd Razi Mokhtar
Pengunjung
Bintang Kesukaan :
5/5
Pantai Sepat

Sepat Beach Terbaik

Tatkala bersama keluarga pergi berkelah dan mandi manda di pantai sepat ini memang sesuatu pengalaman yang best.



Rosnani Nasir
Pengunjung

Contact Sepat Village House by the Beach

+60133491130

Kampung Kuala Penur, 26060 Kuantan, Pahang

Personal Loan bank and cooperative

Apply latest promotion for personal loan. Financing with local banks and cooperatives with competitive rates. Act now and we will keep in touch with you as soon as possible. Moratorium loan during Covid-19 Pandemic Outbreak. I-Lestari and Bantuan Prihatin Malaysia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: