Malaysian Chef Hanieliza Recipes and Biodata

Malaysian Chef Hanieliza Recipes and Bioidata

Chef Hanieliza loves and enjoys cooking although not a culinary expert but a hobby of trying various dishes for meals and meals for family and friends. She’s has 5 children [4 boys and 1 girl] and now there is a daughter -in -law and 2 cute granddaughters.

Chef Hanieliza really like to cook and cooking is like a hobby and everyday she loves cooking!

We conclude the 5 best recipes from Chef Hanieliza for you to try it at home. The recipe is absolutely 100% working and it is based on her ingredients and cooking instruction. Credit to Chef Hanieliza for all lovelies recipe and making Malaysia’s food wonderful.

Malaysian Chef Hanieliza Recipes and Biodata

Malaysian Chef Hanieliza Recipes and Bioidata
  • Personality Name: Malaysian Chef Hanieliza
  • Popular Books: 1 hari 1 resipi premium langkah demi langkah
  • Asal: Malaysia
  • Recipe Source/ TV Programme: Chef Hanieliza Official Blogspot, Cooking Programme, Chef Hanieliza Recipe Books etc.
  • Kategori Hidangan: Malay and Fusion cooking

Credit: https://hanieliza.blogspot.com

Hashtag / Keywords

Malaysian Chef Hanieliza Recipes

Mari kita lihat resipi yang dihasilkan oleh Malaysian Chef Hanieliza untuk kita cuba membuatnya dirumah. Resipi ini juga diinspirasikan oleh beliau dan kami ketengahkan sebagai resipi hebat untuk anda cuba.

More from Malaysian Chef Hanieliza Recipes

Mari kita lihat resipi-resipi lain yang dihasilkan dan diinspirasikan oleh Malaysian Chef Hanieliza untuk kita cuba membuatnya dirumah. Semua resipi akan dikemaskini dari semasa ke semasa untuk kemudahan anda sekalian.

Kongsi Resipi Anda

Share recipe here only at Nordiyana.com / kongsi resipi anda disini
Share your recipe here. Your recipe will be featured. Contact us now!

Tekan Butang Share Facebook, Twitter dan Kongsi Resipi di WhatsApp dan Telegram

Jangan lupa untuk tekan butang share pada ikon Twitter, Facebook dan berkongsi Resipi Nasi Minyak Inspirasi Malaysian Chef Hanieliza di WhatsApp Group atau melalui Telegram dibawah.

Nordiyana.com adalah semua mengenai memasak dan berjalan-jalan. 1 hari 1 resipi baru termasuk Resipi Nasi Minyak Inspirasi Malaysian Chef Hanieliza , jadi dalam masa satu tahun sahaja anda sudah dapat menguasai 365 resipi. Terima kasih kerana menyukai dan mengunjungi laman web kami. Jika anda ingin berkongsi resipi dan gambar masakan anda diketengahkan dalam laman web kami, sila e-melkan gambar dan resepi ke info@nordiyana.com.

Ingin Resepi Anda Diketengahkan?

  1. Ambil gambar masakan yang anda ingin ketengahkan. Hantar sekeping foto masakan yang sudah siap sepenuhnya dalam bentuk .jpeg atau dalam bentuk yang mudah.
  2. Tulis bahan-bahan yang diperlukan serta cara memasak/ cara membuat. Menu atau hidangan yang boleh anda kirimkan merangkumi apa sahaja masakan, kuih muih, kek, biskut, minuman, gulai dan sebagainya.
  3. Anda juga boleh tujukan resipi ini kepada insan yang istimewa dalam hidup anda sebagai menghargai perkongsian resepi yang anda sumbangkan. Tulis dengan ringkas, padat dan membawa erti sangat mendalam dan bermakna dalam hidup anda untuk resipi tersebut.
  4. Contohnya, anda boleh menulis seperti dibawah ini:-

Resipi Nasi Minyak Inspirasi Malaysian Chef Hanieliza ini didedikasikan buat suami tersayang iaitu Abdul Rahman bin Din iaitu suamiku yang tercinta yang sedang menjalankan tugas di sempadan Malaysia-Thailand. Apabila selesai bertugas dan pulang ke rumah, beliau sering menyuruhku untuk membuat menu ini. Menu kegemaran katanya.”

Anda juga boleh menghantar gambar anda dan gambar keluarga untuk kami ketengahkan sebagai sumber resipi (anda juga mempunyai pilihan untuk tidak menghantar gambar anda). Dengan mengenali diri orang yang mencipta atau berkongsi Resipi Nasi Minyak Inspirasi Malaysian Chef Hanieliza ini, diharapkan pengunjung laman web ini dapat mengenali empunya resipi dan seterusnya mendoakan empunya resipi diberikan kesihatan, kesejahteraan dan kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat.

error: