TWS - Melaka Raya (The Windmill Station)

TWS - Melaka Raya (The Windmill Station)

Restoran yang berbaloi di kunjungi untuk seisi keluarga. Makanan sedap dan kena dengan harga.

Menu yang di hidangkan di sini adalah western food dan makanan tempatan. Ada juga menu fusion / kahwin antara western dan tempatan. Kalau gatal nak cuba, boleh order.

Saiz menu yang di hidangkan memang besar, kenyanglah kalau makan. Tempat pun selesa, boleh duduk lepak lama sikit melepas penat berjalan jalan seharian. Bolehlah berbual mesra dengan hari keluarga sambil menikmati makan malam.

Ulasan Google TWS - Melaka Raya (The Windmill Station)

Kebanyakan yang berkunjung ke mari adalah keluarga, sebanyak 161 pelanggan yang telah makan di sini telah meninggalkan ulasan di Google. Mata terkumpul 3.9 dari 5.0 bintang.
Tempat ni sebenarnya buka dari pagi, nak sarapan dan lunch di sini pun boleh.

Contact TWS - Melaka Raya (The Windmill Station)

Alamat: 48 Jalan 13, Taman Melaka Raya, 75000 Melaka
Waktu perniagaan: Buka setiap hari dari jam 8 pagi hingga 11.30 malam.
Telefon: 06-286 0178

Tips - Sebelum kita buat keputusan untuk makan di kedai, pastikan kita baca review terkini di internet. Terutama sekali semasa waktu puncak. Kadang kadang, tempat tu indah khabar dari rupa je. Seeloknya sebelum pergi bercuti, dah pertimbangkan segala benda. Nak duduk homestay atau hotel, nak booking hotel melaka yang mana, harga tiket flight & juga kedai makan berhampiran. Jimat duit kita.

 

*source: ibusyurga.blogspot.com

Baca Lagi: Barkat Roti John & Ayam Golek >>