Duck Tour Langkawi

Harga Tiket Duck Tour Langkawi Price | 48 Best in Malaysia

Get Information for Harga Tiket Duck Tour Langkawi Price | 48 Best in Malaysia via various sources

Harga Tiket Duck Tour Langkawi Price | Best in Malaysia

duck tour langkawi
Duck Tour Langkawi Best in Malaysia : A strange looking amphibious vehicle has been introduced in November 2011 at the Oriental Village (in Pantai Kok area) that looks and acts like a boat as well as a bus
duck tour langkawi
langkawi-insight.com
langkawi_00009f.htm

Duck Tour Langkawi on Land & Water

A strange looking amphibious vehicle has been introduced in November 2011 at the Oriental Village (in Pantai Kok area) that looks and acts like a boat as well as a bus. So after the Cable Car Ride from Oriental Village to the top of the mountain Mat Cincang and having enjoyed the views of the islands and sea from the summit, if you want to get a flavor of Langkawi from land and water as well, then the Duck Tour would be a great choice.

There are also combo tour packages that include both the cable car ride and the duck tour.

The duck tour starts in front of the main entrance to the Oriental Village (Gate A). There is a ticketing kiosk just next to the entrance. When you see the giant and colorful amphibious vehicle parked in front of the gate, you will wonder how this vehicle with large wheels can also float on the water. It can… in facts it plunges into the water with a huge splash and effortlessly moves around in the water.

There is a short stairs to climb to get to the deck and take your seat. It’s open from all sides, so you get uninterrupted views as it moves.

So where does the duck tour Langkawi take you?

The total tour duration is 45 minutes. There are several trips made during the day. It starts as soon as it’s full or there are enough passengers on board. Initially it moves on road for about two kilometers from the gate of Oriental Village towards the Telaga Harbor. Along the way it passes by wonderful landscapes of the island and also the famous hotel The Danna. A guide inside keeps giving an audio commentary and narrates background of the places you pass by.

Duck Tour Langkawi “splash down”

Soon you will reach a ramp. Near the entrance of the ramp there is a wooden sign board with an arrow pointing towards the water and saying “Splash Down”. The vehicle goes down a ramp and then plunges into the water. This is one of the most exciting moments of the ride as all on board start enjoying aloud as it splashes into the water with a huge thud.

Splashing into the water, Duck Tour Langkawi

Then it moves around in the harbor showing you the marina where large number of sail boats are moored. It’s a beautiful view all around with the mountains forming the backdrop. You will be able see many landmarks along the shore and also the artificial Lighthouse from the water.

The vehicle also takes you around the Pantai Kok bay. After a while it starts heading back towards the shore and then back to Oriental Village. The duration in water is about 15 minutes. The vehicle does not move fast, it’s safe and great for families & children.

Duck Tour Langkawi Open Hours & Ticket Prices

Open from 9:30am to 5:30pm daily. The tickets are available at the kiosk next to the main entrance of Oriental Village.

Adult Ticket: RM38; Child & Seniors: RM22. There is also a family ticket available for two adults and two kids for RM100.

Location & Contacts

Duck tour Langkawi operates from the main gate of Oriental Village at Pantai Kok area. You can contact the following number for more information: 012 343 3660.

Related Articles

1) Top Langkawi Tours: Many other great tours in Langkawi on land and water.

2) Oriental Village: All other attractions & activities in Oriental Village complex

Langkawi’s new attraction is the Duck Tour

duck tour langkawi best in malaysia
Duck Tour Langkawi ~ The 'Duck' has wheels for starters, big wheels and it keeps on going no matter what the terrain.
duck tour langkawi
langkawi-gazette.com
oriental-village/1565-duck-tour-at-oriental-village-langkawi

What’s new at the Oriental Village – It’s Duck Tour Langkawi Best in Malaysia

by Zam

Langkawi’s new attraction is the Duck Tour which started operations with its soft launch last November 2011.

The ‘Duck’ has wheels for starters, big wheels and it keeps on going no matter what the terrain. The trip starts at the Oriental Village where the cable car departs from and trundles down to a ramp at Telaga harbour 2 Kilometers from the cable car.

It then plunges into the water, takes a 15 minute tour of the marina and the boats at anchor outside and then trundles back up to the cable car. It gives the passengers the exhilaration of both land and sea. The total tour duration is 45 minutes.

The Duck Tours are located at the Ticketing Kiosk at the Oriental Village Main Entrance. They operate daily from 9.30 am till 5.30 pm depending on the weather.

The rates for adults is RM38.00 and children pay RM22.00.

Contact 012 343 3660 for further information.

Duck Tour Langkawi Vehicles is Military Purposes

best in malaysia
Duck Tour Langkawi ~ The name Duck originated from the DUKW amphibious vehicle which was designed for military use.
best in malaysia
seek4trip.com
attraction/340/langkawi_duck_tour/

Description The vehicle is part bus and part boat with a hull-shaped chassis equipped with a propeller and rudder in addition to regular wheels for travelling on land.

The name Duck originated from the DUKW amphibious vehicle which was designed for military use.

Many have been adapted for tourism purposes in places like London, Singapore, Melaka and now Langkawi.

The duration of the tour is 45 minutes, about half on land and half on the sea.

Although the vehicle is designed for travelling on both and water, in truth it does not look very comfortable on either. On land it is a long and wide vehicle that has to be manoeuvred very slowly on Langkawi’s narrow roads while on sea it looks ungainly and is not the fastest of vessels.

Duck Tour Langkawi Business Hour

Tours run from 9am to 6pm.

Duck Tour Langkawi Ticket Price

Adult RM38 Child RM22 (below age 4 Free) Seniors RM22

Address Duck Tour

Oriental Village, Burau Bay,07000 Langkawi Kedah, Telaga Harbour Park, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia 012 343 3660.

Kesinambungan dari naik kuda Terus ke Duck Tour Langkawi

langkawi duck tour
Kami depan Langkawi duck tour ni. Actually benda ni sama je cam kat melaka tu yg leh jln atas darat n air. Walaupun x sempat merasa kat melaka sebab kami dh rasa kat langkawi hehehehe. N benda ni cam baru je lg kot kat sini.
langkawi duck tour
blinkblinkbuzz.blogspot.com
2013/05/holiday-langkawi-duck-tour-oriental.html

Best in Malaysia ~ kesinambungan dari naik kuda

kuar je oriental village, tetibe ada lak lagi, mama dh cam penat.. baba pun
tanya kakak “kakak x penat” dush…..huhuhuhu. xcited jln ek, last2 kami setuju sbb ni kire rezeki kami gak la kakak free

us @ duck tour langkawi ~ adik la yg sronok bile part masuk air siap hulur tgn keluar nk sentuh air laut. hehehehehe Masa ni dia bawa pusing2 area marina bay. Dh nk senja so pemandangan sgt2 menarik dengan kapal2 mewah best gak la….angin laut lg

kami depan duck tour. Actually benda ni sama je cam kat melaka tu yg leh jln atas darat n air. Walaupun x sempat merasa kat melaka sebab kami dh rasa kat langkawi hehehehe.  N benda ni cam baru je lg kot kat sini.

Ni rege dia 🙂 kami dapat murah sbb last trip n dia nk penuhkan boat.. so just adult RM38 total for us RM76 ni lak map nyer heheheehe lepas ni baru la kiteorg check in hotel. Dh tahap penat giler.

Adik pun tido je.  Kakak masuk kete terus tido yer la from airport nk ke pekan kuah agak jauh gak la. Tp puas sbb dpt rasa bnyk benda dlm masa 1 ari
sume aktiviti d luar jangkaan melainkan cabel car.

So bajet kami RM50 *just for cable car. Dah mmg terover xpe…janji puas n ank2 sronok. Peace!

~ Kisah Duck Tour Langkawi

Seronoknya Menaiki Langkawi Duck Tours | Part 5

duck tour langkawi
duck tour langkawi
juliajohari.com
2015/08/seronoknya-naik-langkawi-duck-tours.html

Seronoknya Naik Langkawi Duck Tours | Part 5
by Julia JohariTuesday, August 25, 2015 22 Comments

Bila sebut Langkawi Duck Tours apa yang kita bayangkan sudah tentu Itik gergasi kan, hahhaha lama dah simpan angan-angan nak naik Duck Tours ni, kat Melaka sudah lama ada, tapi tak naik pun, memang nak naik dekat Langkawi nanti bila my son dah besar sikit, dulu my son Qaiser ilman tu masih baby lagi, sekarang dah umur 3 tahun, just nicelah julia bersabar punya lama nak naik Duck Tours kan.

Duck Tours ni baru lagi ke?

Tak lah, dah berzaman dah lama ada kat Langkawi pun, dok tengok dalam Google dan rakan-rakan yang dah naik kata menyeronokkan, itu yang terbooking flight murah dari tahun lepas lagi semata nak naik Duck Tours Langkawi. Rupa-rupanya memangggggggggg….jap gi citer hahahhaha.

Macam Mana Nak Ke Langkawi Duck Tours?

Memula, aku borak dengan suami, pasal nak naik Duck Tours ni lah beb, aku jenis buat tentatif je, alamat aku on the spot pakai Google Earth kat hp je, cari punya cari pelik alamat tuju kat Sky Cab, takkan naik Duck Tours kat Sky Cab tu kot, mana dekat dengan laut hahahahhahahhaha (tu melawan lagi tu sebab tak percaya kan ceh).

Pastu suami aku ikut je lah jalan nak ke Telaga Harbour kawasan tengok kapal-kapal mewah tu kan, nampak signboard nak ke Sky Cab, nak ke Duck Tours hampeh aku tak nampak signboard pun, kebetulan nak pergi 3D Art Muzium sekali, pun hampeh gak mata aku tak nampak signboard. Hoiiiiiiii, mula ar aku panas bontot dalam kereta, aku cakap kat suami, papa tak mau lah naik Sky Cab, dah pernah naik dah dulu, pa pun pernah naik kan, Qi nanti besar baru naik Sky Cab, bahaya tecik lagi tak berani nak kejar atas tu hahahhaha gayat!

Sesampai je di Oriental Village

Haaa, kome sesampai je nak dekat Oriental Village Langkawi yang femes tempat orang naik kabel car tu, kami nampak satu bayang dari jauh dok jalan bunyi kuat plak tu rupa-rupanya itulah Duck Tours, melompatttttttttttttt aku dengan Qi dalam kereta, yeyyyyyyyy yeyyyyyyyy yeyyyyyyyyy tu lah Duck Tours, hahahhahah ko tak tau aku punya happyyyyy macam budak kecik dapat cekelat….manissssssssss je senyummmm aku cam kat bawah ni cer nengok hahahahaha

Harga Tiket Duck Tours + 3D Art Muzium?

harga tiket duck tour langkawi

Harga Tiket Duck Tours + 3D Art Muzium?

Korang, take note sini sangat penting. Bagi korang yang belum pernah pi naik Best in Malaysia ~ Duck Tours Langkawi dan masuk 3D Art Muzium Langkawi, julia sarankan anda beli TIKET COMBO!!! Pergi dekat kaunter Duck Tours kata saya nak beli Tiket Combo sekali dengan 3D Art Muzium tau, sebab harganya jauhhhhhhhh lebih murah dari korang beli asing-asing. Serius ni. Lihat perbandingan setelah julia temuramah harga dengan pokcik Cina kaunter.

Harga Asal Pembelian Asing 2015
Duck Tours Langkawi – RM38
3D Art Muzium – RM30
Total – RM68 SEORANG

Harga PROMO COMBO 2015
Duck Tours Langkawi – RM38 RM30
3D Art Muzium – RM30
Total – RM60 SEORANG x 2 orang

Jimat RM16 pilih COMBO.
Jumlah Besar untuk 2 orang Dewasa RM120 sahaja !!!!!!!!
My son umur 3 tahun FREE !!!!!!!

Lepas beli tiket, tak sampai 5 min dah sampai dah Duck Tours Langkawi, yeyyyyyyyy inilah jadual perjalanan kami.

Geng kuat selfie, hahhahaha sampai pelancong dari China tu pun sorokkan muka hahahhahah jagalah geng ni akan selfie sampai fengsan dalam Duck Tours Langkawi, sure korang menyampah tahap dewa, pedulikkkkk!

Julia dapati, Duck Tours Langkawi ni lebih selesa dan selamat untuk dinaiki terutama dari peringkat umur bayi sehingga kanak-kanak sebesar Qaiser ilman, sebabnya ia sangat seimbang dan tak gayat walaupun tinggi, teruja betul my son dapat naik Duck Tours, Ya Allah, dapat duit sejuta pun tak dapat beli senyuman seronok anak julia. Kami happy! Cuaca pun baik sangat2, alhamdulilah.

Anda hanya perlu hayati keindahan alam lautan Langkawi di kawasan Lautan Telaga Harbour, scroll perlahan-lahan, hayati permandangan menarik dan selami ketenangan hasil sisipan gambar yang kami snap di atar Duck Tour Langkawi. Jemput.

Sekarang kita sudah sampai dikawasan Boat mewah, kata tour guide duck tours, katanya dalam bot mewah ini ada penginapan ala-ala hotel mewah, RM21k semalam, perghhhhhhhhhhhhhhh

Subhanallah, cantiknya, gambar semua tidak di edit langsung, inilah kecantikan dan ketenangan yang sangat dinantikan, cantik sungguh!

Jangan jemu, sebab gambar kami jer berlambak, dok sakan bergambar sampai mat-mat from Bangla pun nakkk jugak selfie lagi hebat dari kami hahahhaha adoiyaiiiii

My son suka sangat pakai Life Jacket ni, dia tak mau bukak sampai ke sudah, katanya umi nak mandi pantaiiii laaaaaaa….mandi pantaiiiiiii (siap cebik muka tak nak turun dari Duck Tours wakakakkaaak)
Seronok lah tu.

Mat Bangla depan aku ni mak aiiiiiiiii aku rasa diorang ni pun pelancong asing ni tapi tahap orang2 kaya kan, dia punya amik video dari tadi tak sudah2 selesai, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Perangai sebenar tuan punya blog, kantoiiiii suami amik pic aku hahahhahahha.

duck tour langkawi

Pakai baju biru tulah tour guide Duck Tour Langkawi, dia bagi tau macam-macam, nanti korang naik dia citerlah dalma lograt Kedah pekat! hahahha

Mat from India rasanya sebelah husband aku tu, awatlahhhhhhh muka gitu hahahhahahaaa abaikan, my husband seronok, nampak sgt dia happy! Masing2 1st time naik kan hehehe

Kahkahkahkah! Lama jugak pusing2, puas hatilah beb, berbaloi bayar sebab puas hati. Tengok tu dah sampai….

Laluan Duck Tours nak mendarat

tadaaaaaaaa dah sampai kat Darat, time ni Duck Tours tetiba berhenti, rupanya diorang sembur air kat tepi bot, air garam laut kan, nanti lama2 karat plak si Duck Tour tak cantik nanti. Cantiknya permandangannnnnnnn!

TAK PUAS? Jom naik Langkawi Duck Tours sama-sama!
Klik Video di atas, mesti anda suka video julia ambil khas untuk korang tengok.

Korang, nasihat aku, kalau ke Langkawi, naik lah Duck Tours, aku sampai laaaa ni kat KL dah aku nak naik lagi sekali, besttttt nak mampus, perghhhhhhh!

Mujur amik video terubat sikit rasa rindu hahahhahah….next episod will be 3D Art Muzium….yeyyyyyyy!

duck tour langkawi
duck tour langkawi
langkawi-insight.com
langkawi_00009f.htm

H3 Add Your Heading Text Here

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Amanda Lee
Ceo & Founder Crix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Customers reviews about Langkawi Duck Tour

What people say about Langkawi Duck Tour?

Like :
4.5/5
Best in Malaysia is always riding Langkawi Duck Tour

"Sweet Memories Can Selfie Almost All the Time"

We are very happy during our riding for Langkawi Duck Tour because one of our best things to do is to selfie here and there. Selfie during Duck Tour is unforgettable because it's very beautiful selfie.
It's about Selfie Time!
Maria Karim
Modelling
Like :
4/5
Best in Malaysia ~ Duck Tour

" Jangan Tak Selfie Tau"

Tak kira di mana anda berada di rumah mahupun di dalam Duck Tour inilah masanya untuk anda bermaharajalela dengan berselfie. Kenangan terindah yang tidak dapat dilupakan sampai bila-bila. Boleh print gambar album di photo shop di Google Play Store.
Memang terbaik!!!
Sharifah Edora Yusoff
Pelakon Pelapis

Contact Us Langkawi Duck Tour

012 343 3660

Oriental Village, Burau Bay,07000 Langkawi Kedah, Telaga Harbour Park, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia

Personal Loan bank and cooperative

Apply latest promotion for personal loan. Financing with local banks and cooperatives with competitive rates. Act now and we will keep in touch with you as soon as possible. Moratorium loan during Covid-19 Pandemic Outbreak. I-Lestari and Bantuan Prihatin Malaysia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: