D'Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang

D'Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang

Dapatkan promosi D’Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang dengan harga yang menarik hati. Banyak aktiviti dapat dilakukan disini. Sila baca untuk keterangan lanjut mengenai destinasi terbaik di Malaysia. Layari laman web kami untuk segala info mengenai tanahairku yang tercinta iaitu Malaysia dengan mengenali dengan lebih dekat tentang keajaiban dan keunikan makanan, pantai dan pulau peranginan, hutan hujan tropika serta nikmati suasana membeli belah di Kuala Lumpur. Kami ada semua informasi untuk anda.

Kami berharap agar anda mendapat manfaat dari melayari laman web kami. Ucapan terima kasih atas anda selaku pembaca dan diharap agar laman web ini akan berkembang menjadi ‘one stop center’ untuk Malaysia. Selamat Hari Merdeka dan Selamat Hari Malaysia!

D'Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang Summary

  • Attraction: D’Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang
  • Location: Pahang Malaysia
  • Attraction Type: Homestay in Malaysia

D'Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang from Official

D’Farida River View Chalet, Kuala Medang, Lipis Pahang. Menawarkan pakej penginapan seisi keluarga. Para pelanggan yang dihormati, pihak D’farida River View Chalet mengucapkan terima kasih atas sokongan kepada kami sepanjang tahun 2018. Untuk tempahan pada tahun 2019, pihak kami berharap dapat terus berhubung dengan Pengurus Operasi kami iaitu Pn Zaleha di talian +60 19 288 1264. Segala sokongan tuan/puan kami sangat hargai dan dahulukan dengan ucapan terima kasih.

Promosi Homestay Kuala Medang D'Farida River View Chalet

Alhamdulillah dah masuk Tahun Baru 2017. Selamat Tahun Baru kepada semua pelanggan yang di hormati. Semoga tahun baru ini membawa kebahagian kepada semua. Bagi menghargai pelanggan-pelanggan semua, pada awal tahun baru ini D’Farida River View Chalet meneruskan promosi dengan harga yang istimewa kepada semua pelanggan. Sila hubungi untuk tempahan 010 208 6067 untuk keterangan lanjut.

*Sila hubungi untuk lebih diskaun (tawaran adalah terhad)
** promosi sehingga 31/1/2017

***tertakluk kepada terma dan syarat

*Source: facebook.com

Hashtag / Keywords

D'Farida River View Chalet Homestay Kuala Medang Reviews

Customer Reviews about Homestay Kuala Medang Pahang Malaysia

Harga Kasih Sayang "Harga Promosi D'Farida River View Chalet"

Daia Momoi wow harga kasih sayang ni. Jom cepat siapa nak.

Daia Momoi

facebook.com

Contact Homestay Kuala Medang Pahang Malaysia

Kampung Kuala Medang,
27650 Sungai Koyan, Pahang
Telephone: 017-9478194

error: